torsdag 30 december 2010

Nu är ni välkomna att kommentera!

Det här med webteknik är svårt... Jag har inte fått några kommentarer alls på min blogg. Dock  tänker jag som god svensk att det är väl helt enkelt ingen som bryr sig tillräckligt mycket för att vilja kommentera något jag skriver. Tack vare en uppmärksam läsare så har jag nu begripit - och korrigerat - att jag haft bloggen låst för kommentarer av andra än folk med egna google konton....Vad nu det är - tydligen har jag ett i och med den här bloggen - ja ni förstår att jag inte riktigt greppar det här med webb publicering! Tack för hjälpen Håkan J!
Så, nu har jag med andra ord lämnat mig helt öppen för att på riktigt behöva inse att ingen bryr sig om vad jag skriver för nu har jag inget teknik strul att skylla på längre - läääskigt!!!

En rolig liten historia att dela med mig av är denna:
I går när jag klev ut genom ytterdörren såg jag i ögonvrån silluetten av en STOR rovfågel komme flygande uppifrån Svarten. Den svepte ner riktigt lågt över gårdsplanen, vände på huvudet, såg rakt på mig och sa: Quipp?

Jag hade inget vettigt  svar på den uppenbara frågan så fågeln slog ett par rejäla vingslag och seglade vidare mot Sommarhagen.

Jag vet inte om det var en stor Ormvråk eller en ung Örn - men det var makalöst fränt att bli tilltalad av den, oavsett art.

Quipp på er allihop - snart är det 2011!

3 kommentarer:

 1. Quipp på dig själv!
  Självklart vill jag kommentera i din blogg. Det är ju så roligt att få kommentarer när man har gjort ett inlägg.
  Jag har inte varit inne här hos dig på ett tag nu, det har varit lite mycket nu, men nu är helgerna snart över och då får jag genast mer tid.
  Gott Nytt År och på återhörande!//Nina

  SvaraRadera
 2. Hej tjejen!
  God fortsättning och tack för julkortet!
  Hoppas att vår hälsning kom fram trots fel adress.
  SÅ kul att vi blivit grannar igen! Nästan gångavstånd!
  Fantastiskt roligt att läsa din blogg, ditt målande sätt att skriva på! Vilken vinter som sagt! Håll värmen så hoppas jag att vi hörs snart igen!

  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 3. Jag läser också :). Har börjat sakna hästeriet mer och mer. När jag blir "stor" (a.k.a. färdigutbildad och tjänar mer pengar än vad studielånet inbringar) tänker jag köpa mig en highland. Vore kul att hälsa på er och se hur ni har det!

  //Kristin

  SvaraRadera